PODLAHY OVERENÉ ČASOM! Since 1994. RODINNÁ firma. Profesionalita, kvalita, to najlepšie! / BEZBARIÉROVÉ domy a byty! / NOVINKA: KOMPOZITNÉ RIGIDNÉ vinylové podlahy ParkettWorld za promo ceny -30%! Teplé, mäkké, vodeodolné, 150m2 bez prechodových líšt, protizvukové. / Prestížne prémiové drevené parkety ParkettWorld s vodeodolným povrchom! Robíme z podláh a parkiet schody, dvere, stoly atď v tej istej farbe! / HORMANN dvere a zárubne najlepšie ceny! / Dizajnový nábytok BRIK! / Oficiálny importér COREtec a VETEDY Česko, Slovensko a Maďarsko! / USSPA bazény a vírivky!

Szeretné tudni, hogy a COREtec kompozit padló miért az egyik legjobb a piacon?

COREtec-FLOORS_logo_Q

A vinil padlót gyakran választják a vásárlók, mert vízállóak. De vajon minden vinilpadló elbírja azt, amit egy COREtec kompozit padló képes? Mi a ParkettWorldnél alaposan teszteljük a padlót, mielőtt elkezdjük a márka értékesítését. Tapasztalt padlómunkásaink kezén megy keresztül, akik jelenleg 29 éve dolgoznak a padlóburkoló iparban. Amikor elkezdtük tesztelni a padlót, extrém próbát tettünk vele, hogy megnézzük, valóban 100%-ban vízálló-e. A lamellát vízes akváriumba tettük, és vártuk, mi lesz vele. Hogy csavarodik-e, deformálódik-e, szétesik-e, elválik-e a lamella egyes rétegei stb.

 

blobid0-3

A mintát több mint 5 éve folyamatosan vízben tartjuk. És megerősíthetjük, hogy a COREtec padló valóban 100%-ban vízálló! A minta nem duzzadt, nem deformálódott és még mindig nem esik szét. Ha elképzelünk olyan gyakori baleseteket, amelyeket a padlónak el kell viselnie, mint például a mosogatógép szivárgása a konyhában, a mosógép szivárgása a fürdőszobában, egy szivárgó radiátor vagy a szomszéd fűtése - ez az, amit a COREtec kompozit padlónk kibír!

Jöjjön el és győződjön meg személyesen kassai központunkban. 2017 októberében még mindig vízben volt.

blobid0-2

Ezért a COREtec padlónk alkalmas fürdőszobák stb.

desert-coretec-naturals-50-lvp-805-1-web-1024x768

0372 B-evp-vinyl-flooring-roomscene

Vinylová podlaha COREtec Hamilton DUB 8mm click

Vinylová podlaha COREtec Cirrus KAMEŇ-DLAŽBA 8mm click

 Egy fantasztikus előnyhöz jut: minden helyiségben egységes a padló, vagyis azonos vastagságú, azonos hőmérsékletű a padló, ugyanaz a karbantartási struktúra az egész házban vagy lakásban. A kerekesszékkel megközelíthető lakást vagy házat könnyű felporszívózni vagy felmosóval kimosni, nem akadályoz sehol sem átmenősín, sem küszöb, és nem botlik el sehova. COREtec padlónk meleg és puha, és ha pl. a fürdőszobában soha nem fog fázni a lábadban, mint amikor a járdán sétálsz.

Az ügyfelek a jó hőátadás miatt választják a vinil padlót. Sok új építésű házban van padlófűtés, ill hűtés. COREtec kompozit padlóink ​​fantasztikus hőátadási paraméterekkel rendelkeznek (5 mm = 0,0318 K/W m2, 8 mm = 0,066 K/W m2, 15 mm = 0,109 K/W m2). A kompozit padló azt jelenti, hogy 50% kő és 50% szűz vinil keveréke. A kő akár 400 m2-es stabilitást jelent átmeneti csíkok és küszöbök nélkül, a szűz vinil pedig az egészséges belső teret, mert nem tartalmaz lágyítót, oldószert, ftalátot, ólmot stb. COREtec kompozit vinil padló vásárlásával Ön is biztosítja az egészséges beltéri levegőt!

Minden COREtec padlóléc integrált parafa alátéttel rendelkezik. Ez a COREtec alkotóinak kézirata. A parafaszőnyeg, mint tartósan megújuló forrásból származó természetes anyag, nemcsak vízálló (mert parafadugót nem használnának a borhoz), hanem perforált is, hogy a padlófűtésből származó hő jól átjusson. Kiegyenlítő hatása is van az aljzatra, mert elég megfigyelni a 4 mm/2 bm egyenetlenséget (Szlovákiában a szabvány 3 mm/2 bm, Csehországban a szabvány 2 mm/2 bm). ). A parafa alátétnek és összetételének köszönhetően a COREtec padló hangszigetelése is 20db-ig.

Látogassa meg üzleteinket, ahol akár 250 dekort is bemutatunk, ahol fa dekorok vagy csempe minták közül választhat. A vásárlónak általában hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy a sok kínált dizájn közül kiválaszthassa kedvencét. És gyakran előfordul, hogy több látogatáson, konzultáción kell keresztülmennie. A gyártó élettartam garanciát vállal a lakó- és háztartási helyiségek padlójára. A vásárló ezért életre szóló dekorációt szeretne választani. Mert még a COREtec padlóval sem vagyunk elég gazdagok ahhoz, hogy olcsó dolgokat vásároljunk. Ha már házban vagy lakásban laksz, akkor nem olyan egyszerű a padló cseréje, mert mindenhol van valami bútor stb.

A ParkettWorld hivatalos forgalmazó Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. Csak minőségi termékeket és szolgáltatást kínálunk az egészséges belső térhez - ez a mi parkettánk!